Cart

Coupon Code: save5now Copy Code

Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт

Имате въпроси?

info@zdravestiens.com

Кордицепс – най-широкоспектърното средство в китайската медицина, истински природосъобразен метод срещу вируси и грип

август 02, 2020

Кордицепс
Природата винаги има естествено решение за всеки проблем, касаещ човешкото здраве, стига да знаем къде да търсим. Изправен пред необходимостта да се справя с възникващите нови причинители на вирусни инфекции, съвременният човек усилено търси безвредни и натурални начини да поддържа доброто функциониране на своя организъм. За щастие, природата и този път не ни разочарова, като ни открива уникален продукт за справяне с вирусите и грипа, наречен Кордицепс(Cordyceps sinensis).
 
Всички сме наясно, че вирусите не се поддават на антибиотично лечение. Антибиотиците се справят само с бактериите, които нападат организма при отслабената имунна система в следствие на вируса и не го атакуват директно, но знаем ли защо това е така?
Вирусите са микроорганизми, които не притежават клетъчни стени, а съществуват като частици от нуклеинова киселина (ДНК или РНК), обвити в протеинова обвивка. За да се размножават, те имат нужда от клетка-приемник. Това ги прави абсолютно неподатливи на действието на антибиотичните препарати, тъй като антибиотиците унищожават вредните елементи като разрушават клетъчните им стени. Представете си тогава, какво причиняваме на нашия организъм, всеки път, когато се опитваме да овладеем вирусно заболяване с антибиотик! Според китайската медицина, антибиотиците остават в нашия черен дроб дълги години, като нарушават здравето му и затрудняват нормалното му функциониране. В този ред на мисли, кордицепсът се оказва изключително добра здравословна алтернатива в борбата с вирусните заболявания.
 
Какво е Кордицепс(Cordyceps sinensis)?
 
Кордицепсът е гъсенична гъба, която расте естествено в Тибет и Непал на височина от 3000 до 5000 метра. Той намира широко приложение в китайската медицина заради уникалните си свойства и широк спектър на действие.
 
Китайска мъдрост гласи: „По-добре да се откажеш от цяла количка дърва за огрев, отколкото дори и от една шепа кордицепс”. Ето как са били ценени забележителните качества на тази гъба, която до скоро беше неизвестна за западния свят. Много съвременни изследвания доказват антивирусните, противовъзпалителните, антибактериалните, противотуморните и имуностимулиращите свойства на кордицепса. Гъбата е естествен антибиотик, без нежелани странични ефекти, с изключително превантивно действие върху:
 
  • бъбреците (укрепва функцията на бъбреците и ограничава вредното въздействие на медикаментите)
  • белите дробове (укрепва дихателните пътища и подобрява усвояването на кислорода)
  • сърдечно-съдовата система (стабилизира сърдечния ритъм)
  • черния дроб (изчиства и укрепва черния дроб)
  • репродуктивната функция (укрепва половата система, повишава либидото и при двата пола)
  • спорт и физически натоварвания (повишава издръжливостта и подобрява спортните постижения; увеличава енергията и силата; намалява умората; повишава работоспособността; увеличава дихателния обем)
  • изчистване на организма (ефективно изчиства бъбреците и черния дроб; извежда от организма вредни вещества, в това число остатъци от лекарствени препарати)
  • повишава защитните реакции; ускорява възстановяването на белите кръвни клетки
Cordyceps sinensis съдържа множество биоактивни вещества, витамини (A,C, B1, B2, B12, E и К), минерали и микроелементи (цинк, селен, магнезий, желязо и калий), есенциални аминокиселини, което го прави незаменим при различни здравословни проблеми. Гъбата усилва съпротивителните сили на организма спрямо външни и вътрешни фактори и активизира производството на елементите на кръвта.
Кордицепс в чиния
Как Cordyceps sinensis помага при вирусни заболявания и грип?
Той повишава имунологичната активност и подобрява имунния отговор на нашия организъм. За да елиминира попадналите чужди болестотворни елементи нашата имунна система първо трябва да ги разпознае и блокира посредством механизма ключ-ключалка. Cordyceps sinensis подобрява имунния отговор на организма като ускорява разпознаването на болестотворните организми и го подкрепя в справянето с тях по природосъобразен начин, без странични ефекти.
 
Cordyceps sinensis е изключителен природен дар. Не е случаен фактът, че в древен Китай са го приемали само императорите. И до днес китайците го наричат „Божествен подарък” и „Вълшебен талисман”, заради голямата му терапевтична сила и продължават да го използват: В началото на 90-те години на миналия век Китай счупи много световни рекорди и спечели множество олимпийски медали. Въпреки че възникнаха спекулации с лекарства за повишаване на ефективността, се оказа, че спортистите пият тоник от Cordyceps sinensis, докато тренират.
 
Продуктите на Тиенс съдържащи Cordyceps sinensis може да намерите ТУК

По-стара публикация По-нова публикация


0 коментара


Остави коментар

Коментарите трябва да бъдат одобрени преди публикуване

Бюлетин

Какво мислят нашите клиенти?

Добавено към количката!
Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Квалифицирани сте за безплатна доставка! Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над XX Квалифицирани сте за безплатна доставка