Cart

Coupon Code: save5now Copy Code

Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт

Имате въпроси?

info@zdravestiens.com

Защо Flavon?

Въпреки че Тиенс предлагат пълен спектър от продукти за човешкото здраве, ние не можем да пренебрегнем нещо добро. Още повече, че технологиите използвани от Flavon са близки до тези, които Тиенс използват за създаването на Vigor Shot.

Ежедневно нашето тяло трябва да устои на атаката на над 10 000 реактивни окислители и свободни радикали. Тази атака идва от замърсената околна среда, стреса, лекарствата, лошата храна и неправилният начин на живот (алкохол, цигари и др.). Естествената защита срещу тях са биофлаваноидите съдържащи се в плодовете и зеленчуците, но след откъсването те са изложени на окислителни процеси, които унищожават тяхното полезно действие.

Студеното пресоване под ваккум избягва окислителните процеси и запазва веществата живи и свежи, биофлавоноидите запазват всичките си полезни свойства. Продуктите на Флавон са концентрирана храна, добита по този метод, който постига изключително висока усвояемост от 98%. В продуктите не са добавени никакви консерванти, защото веществата са естествени такива. Резултатът е запазени свойства като на пресните плодове и зеленчуци, с множество полезни действия. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци.

Сертификати Халал и Кошер

Продуктите на FLAVON са базирани върху разработки на носителя на Нобелова Награда за физиология и медицина унгарски учен Алберт Сент-Дьорди (откривател на Витамин С) и неговия ученик проф. Д-р Золтан Динья. Технологията, както споменахме, позволява да се отделят биофлавоноидите, минералите, витамините и ензимите, без да бъдат разрушени или деактивирани. Притежават множество международни награди и сертификати, включително HALAL и KOSHER.

 

Флавоноидите са биологично активни, растителни полифенолни съединения, известни със своите силни антиоксидантни свойства, но те също така предпазват нашето тяло и въздействат благоприятно при широк спектър от заболявания:

  -   Силно намаляват оксидативния стрес
  -   Укрепват имунитета
  -   Намаляват риска от инсулти, сърдечни заболявания и инфаркт
  -   Възстановяват мозъчната дейност и паметта
  -   Възпрепятстват растежа на туморните клетки
  -   Подпомагат остротата на зрението и предпазват от заболявания на очите
  -   Намаляват нивата на холестерола
  -   Защитават от инфекции на уринарния тракт
  -   Имат ползотворно действие при състояния като диабет, остеоартрит и атеросклероза
  -   Имат силно антивирусно действие

  Антиоксидантни стойности на продуктите на Флавон 

  Ako желаете да научите повече за продуктите на Flavon или да станете дистрибутор, може да ни пишете и ние ще се свържем с Вас.

  Какво мислят нашите клиенти?

  Добавено към количката!
  Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Квалифицирани сте за безплатна доставка! Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над XX Квалифицирани сте за безплатна доставка