Cart

Coupon Code: save5now Copy Code

Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт

Имате въпроси?

info@zdravestiens.com

Здравейте!
„Ние сме екип от съмишленици, възприели грижата за човешкото здраве за своя житейска мисия.“
Хранителни добавки
Здравето, както и животът са лично богатство, макар да се подчиняват на общите природни закони. За това ние разпространяваме културата за запазване на благосъстоянието на човешкия организъм. Нашето вдъхновение е големият ни стремеж всички да се радваме на отлично здраве и да живеем качествен живот.
Богатият ни опит и задълбочените ни познания за действието на био-активните продукти на корпорация Тиенс са характеристиките, които ни правят успешни.


екип от хора
С какво сме различни?

Ние не прилагаме шаблони, а практикуваме строго индивидуален подход към всеки човек. През годините не спирахме да търсим начини как най-ефективно да използваме продуктите на компанията и успяхме да обединим опита и уменията си в уникален метод за индивидуална грижа, наречен „Индивидуална оздравителна програма”.
От позицията на дългогодишния си опит, смело можем да заявим, че тези забележителни продукти са единственият и най-правилен метод за цялостна грижа и възстановяване на нашия организъм.


екип от хора
Ценностите и стремежът на компания Тиенс, всеки да придобие отлично здраве, се превърнаха в наша същност и вдъхновение. Резултатите, които се постигаха и общият ни стремеж за развитие и усъвършенстване, доведоха до създаването на този сайт.


Отправяме искрената си благодарност към всички хора, които ни се довериха и ни повериха най-ценното си – своето здраве и здравето на своите деца, любими, близки и приятели!
Ние можем заради вас! Един свят, едно семейство!

С уважение,
Екипа на ЗдравесТиенс

Какво мислят нашите клиенти?

Добавено към количката!
Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Квалифицирани сте за безплатна доставка! Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над XX Квалифицирани сте за безплатна доставка