Cart

Coupon Code: save5now Copy Code

Безплатна доставка за поръчки над 160лв. до офис на Еконт

Имате въпроси?

info@zdravestiens.com

Защо да изберем продуктите на Тиенс?

Мисията на корпорация Тиенс е да пресъздава хилядолетните китайски традиции, като използва най-добрите съвременни технологии и научни подходи. Това превръща продуктите на компанията в много по-различен, много по-качествен и ефективен подход за запазване и възстановяване на здравето           WWW.TIENS.COM
Златен медал
Тиенс е единствената организация в света, работеща в областта на хранителните биодобавки, която има собствен флаг (знаме). Това е международен знак, който се получава изключително трудно и се връчва само на компании произвеждащи продукти с изключително качество (Мерцедес и БМВ имат флаг). Награждавана е многократно с медали от СЗО. Първият е за калциевия препарат, с който Тиенс започва световната си дейност. Компанията има общо 16 медала, 8 от които Златни. Притежава и други глобални сертификати като Halal и Kosher.


Тиенс централен офис
Биодобавките на Тиенс са истинска, чиста и пълноценна храна за нашия организъм. Те нямат странични ефекти, не съдържат хормони и стимуланти, не водят до пристрастяване. Подходящи са за различни възрасти и повечето нямат аналог в света.В над 190 страни по целия свят, повече от 40 милиона домакинства се възползват от предимствата на натуралните и здравословни продукти, произведени от световноизвестната китайска компания ТИЕНС.
Притежава множество отличия, от които:
„Ексклузивен доставчик на оздравителни продукти“ от ООН
„Принос в оздравяването на човечеството“ от СЗО
„Златен медал в областта на лечение и терапия на онкологичните заболявания“, 2002, Кипър
„Победител в конкурс за разработване на екологично чисти продукти“, ЮНЕСКО
„Най-изтъкнатият предприемач в Китай“
„Топ 10 водещи марки в Азия в здравната индустрия“
„Топ 500 на най-големите компании в Света“
Свръх модерен комплекс с площ над 10 км2: Индустриален Парк, Международен Университет, колежи, стадион, Конферентен компекс за 7000 човека, голям брой хотели, Изследователски Център и много други.
Тиенс използват най-добрите технологии разработени от американски компании. Паркът е от най-напредналите с иновативните методи и автоматизираното производствено оборудване.
Международен Университет
Инвестиция: 2,5 милиарда евро, площ: 3,2 км2, Застроена пощ: 2,100,000 м2, поема 42,600 студенти.
Кампуса има 7 допълнителни колежа и 31 следдипломни програми за още 7000 студенти.

Какво мислят нашите клиенти?

Добавено към количката!
Безплатна доставка за поръчки над 160лв. до офис на Еконт Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Квалифицирани сте за безплатна доставка! Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над 160лв. Безплатна доставка за поръчки над 160лв. до офис на Еконт You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над XX Квалифицирани сте за безплатна доставка