Cart

Coupon Code: save5now Copy Code

Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт

Имате въпроси?

info@zdravestiens.com

Защо изобщо да приемаме БиоАктивни Добавки (БАД)?

Какво е Биодобавка?
„Биодобавката е активно вещество от натурална суровина, освободено от баласта (веществата, които предизвикват нежелани странични ефекти) с помощта на специална технология и притежаващо способността да коригира химическите реакции в организма.”
 
Биоактивните добавки са единственият начин за корекция на различни здравословни отклонения без странични ефекти. Te са истинска, чиста храна за клетките.
Хранителни добавки
В основата на всички болести винаги стои нарушение на биохимичните процеси в клетката. Биоактивните добавки нормализират и коригират химичните реакции в организма, като възстановяват нормалната биохимична верига в него. БАД не изменят (както правят лекарствата и с това създават страничните ефекти), а само възстановяват биохимичните процеси в тялото и затова те нямат странични ефекти. По този начин те реално премахват причината за заболяването. БАД добавят в химичната реакция това, което не достига, неутрализират това, което не трябва да попадне, или намаляват това, което е твърде много.
Хранителни продукти
Храненето е в основата на нашето здраве и на нашия живот. Чрез него ние доставяме материала за биохимичните процеси в нашия организъм. За съжаление, храната, която приемаме днес е пълна с т. нар. „баласт”, тя не е чиста. Дори някои билки имат своите противопоказания, именно, заради баласта, който съдържат.
В последно време в хранителните продукти има и много химически примеси. В клетките попадат хормони, стабилизатори, консерванти, ароматизатори, оцветители. Те изменят структурата и тъканта на клетките, които със своя растеж предизвикват сериозни здравословни проблеми.
Хранителни добавки
Всички сме наясно, че вирусите не се поддават на антибиотично лечение, но знаем ли защо това е така? Механизмът, който антибиотиците използват, за да се борят с болестотворните микроорганизми е като разрушават клетъчните им стени и по този начин ги унищожават. Вирусите, обаче, не притежават клетъчни стени, което ги прави абсолютно неподатливи на действието на антибиотичните препарати.
В такива случаи биоактивните продукти на практика са отлична и изключително ефективна алтернатива.

Какво мислят нашите клиенти?

Добавено към количката!
Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Квалифицирани сте за безплатна доставка! Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над XX Квалифицирани сте за безплатна доставка