Cart

Coupon Code: save5now Copy Code

Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт

Имате въпроси?

info@zdravestiens.com

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МЕТОДЪТ „ИНДИВИДУАЛНА ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА” И КАКЪВ Е МЕХАНИЗМЪТ НА НЕГОВОТО УСПЕШНО ДЕЙСТВИЕ?

Индивидуалните оздравителни програми са плод на нашия дългогодишен опит в прилагането на биоактивните добавки на китайската корпорация Тиенс. Ние ги изготвяме като се позоваваме на познанието й за биологичните и енергийни процеси, които протичат в нашия организъм, както и на неговото динамично взаимодействия с околната среда и природата. Силата на китайската медицина е в познанието за единството на органи и системи в нашето тяло и в използваните природни методи и средства, които му помагат да възстанови баланса си по естествен начин.
Биопродукти
Индивидуалните оздравителни програми усилват действието на добавките, гарантират пълноценното им усвояване и реализират пълният им потенциал. Това се постига като комбинираме точно определени продукти, в специфично количество и определен час за прием, според конкретните нужди и състояние на всеки организъм. Използваме хилядолетното знание на китайската медицина, като това, че всеки орган е активен в определен час от денонощието и е отговорен за баланса на цялото тяло.
Когато се използват в комбинация, продуктите образуват субстанция много по-мощна от отделните части. Tе действат заедно като отбор, в който всеки член изпълнява специфична задача в нашия организъм, за да се постигне по естествен начин целта на програмата, която може да бъде справяне със специфичен здравословен проблем, възстановяване, укрепване, профилактика, превенция или намаляване на теглото. Приемани по този начин, биоактивните добавки стават мощно оръжие и истинска храна за клетките.
Защо се налага методът да е индивидуален ?

Всеки един от нас притежава уникални и неповторими характеристики, които го правят човека, който е и го отличават от всички останали.

Всеки един е неповторима комбинация от телесна структура, житейска история, характер, поведение и енергия. Всеки човек реагира по различен начин, както на болестотворните фактори, така и на средствата за тяхното преодоляване. Именно това налага индивидуалният подход.
За изготвянето на индивидуалнaтa оздравителнa програмa е необходимо предоставянето на допълнителна информация.

Какво мислят нашите клиенти?

Добавено към количката!
Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Квалифицирани сте за безплатна доставка! Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над 150лв. Безплатна доставка за поръчки над 150лв. до офис на Еконт You Have Achieved Free Shipping Безплатна доставка за поръчки над XX Квалифицирани сте за безплатна доставка